Torcida Escapulada

Ideari

La penya europeista Torcida Escapulada és una penya independent, democràtica, catalana i gracienca.

L’objectiu principal de la nostra penya és el d’animar al primer equip del Club Esportiu Europa allà on jugui. A part del primer equip, també, intentem animar a la resta d’equips del club com per exemple: el Femení A, el Juvenil A i l’Europa B.

La nostra ubicació en els partits del primer equip quan juguem al Nou Sardenya és al gol on ataca el nostre equip. Quan animem a la resta d’equips ens situem a la Tribuna, ja que acostumem a ser menys torcidencs i, a més des d’aquesta zona el soroll ressona més.

A part d’animar a l’Europa, la nostra penya, també, té l’objectiu de fomentar i difondre el sentiment europeista, gracienc i catalanista.

La Torcida Escapulada rebutja de manera clara la violència als estadis i en qualsevol lloc. Si un torcidenc incompleix les normes que regulen la penya pot ser expulsat temporalment o de manera indefinida.

Col·laborem amb el club en moltes tasques, com per exemple en l'organització del Torneig d'Assoaciacions de la Vila de Gràcia, la venda del Carnet del Femení, en vendre calendaris, penjar cartells dels partits per la Vila de Gràcia, etc.

Comments (1) Trackbacks (0)
  1. ENDAVANT "TORCIDA ESCAPULADA"ara , mes que mai , es l'hora de fomentar , mes que mai, plegats , mes que mai el sentiment europeista , el sentiment gracienc i el sentiment catalanista


Leave a comment


*

No trackbacks yet.