Torcida Escapulada
27May/140

Entrades a 5 euros per l’Europa-Socuéllamos

La Torcida Escapulada té a la seva disposició entrades a 5 euros pel partit entre l’Europa i el Socuéllamos d’aquest diumenge 1 de juny a les 18h al Nou Sardenya.

L’entrada a taquilla pels no socis del club té el preu de 10 euros.

Per aconseguir les entrades a 5 euros s’ha fer el següent:

1- Pagar els 5 euros per cada entrada a la recepció de l’Orfeó Gracienc (c/Astúries,83). Es pot pagar des d’avui i fins divendres 30 de maig a les 18h.

2- Per recollir l’entrada, prèviament pagada, s’ha d’anar el mateix diumenge 1 de juny al Nou Sardenya al davant del gimnàs Europolis (cantonada del carrer Sardenya) a les 17:15h, on un torcidenc farà entrega de l’entrada.

No hi faltis!!! Hem d’omplir el Nou Sardenya!!!

12Mar/140

Resposta a Pedro Dólera

Es veu que com que la Torcida Escapulada no té suficients mitjans per posar-se en contacte (e-mail, Facebook, Twitter etc) l’entrenador del Club Esportiu Europa, va triar la roda de premsa desprès del partit contra el Figueres, per, de manera indirecte i sense citar-nos, contestar les observacions que educadament li vam fer des d’aquesta web .

Per tant, i després d’escoltar les paraules de l’entrenador, ens veiem obligats a puntualitzar i aclarir diversos punts :

Per començar, ens sap greu que el senyor Pedro Dólera, no posi noms i cognoms a les seves crítiques. Utilitza una roda de premsa i de manera indirecte per contestar-nos. A la Torcida Escapulada ens sembla una paradoxa que l’entrenador, que sempre té un verb fàcil amb els àrbitres, en aquest cas, no vagi de cara obertament .

Foto: Ara.cat

El senyor Pedro Dólera, utilitzant un llenguatge bastant planer i despectiu, ratllant la falta de respecte diu “que som uns avantatgistes, que tirem merda a l’entrenador, als jugadors i al club quan la piloteta no entra”. Abans que res, des de la Torcida Escapulada lamentem profundament aquest to despectiu i de menyspreu que utilitza el míster escapulat cap a nosaltres.

Gairebé tothom entén que “tirar merda” a algú vol dir, menysprear-lo, insultar-lo, calumniar-lo o faltar-li al respecte. A la carta oberta en CAP CAS s’arriba a cap d’aquestes situacions acabades d’esmentar i encara MOLT MENYS es fa cap referència als jugadors i al club. Si es crítica és, i des de la nostra visió de socis i penyistes, les tàctiques de l’entrenador i la seva gestió de la plantilla i, SEMPRE des de la correcció i explicant els nostres motius, sense males paraules que sí que utilitza l’entrenador.

MAI hem dit ni hem fet cap referència a que Pedro Dólera no treballi, no s’hi deixi la pell o no hi posi interès. MAI!!! A la carta queda ben clar a qui va dirigida o sigui que senyor Pedro Dólera no hi posi en el sac al Club i encara molt menys als jugadors, dels que no tenim cap queixa, com queda ben clar a les cròniques dels partits i a la mateixa carta. Una de dos, o no ha entès res del que diu o s’ho fa venir bé per fer una versió que li convingui i per aquí, la Torcida Escapulada no hi passa.

Segurament que vostè no deu saber que la nostra penya no només es dedica a animar i a escriure articles a la nostra web oficial sinó que realitzem altres tasques que ajuden a millorar el club dia rere dia que si vol li explicarem quan vulgui. Ens dol que només ens vegi com una penya que va en contra del C.E.Europa.

Foto: www.ceeuropa.cat

El to defensiu que utilitza, i també el to de salva-pàtries europeista i a vegades, fins i tot despòtic, que usa a la més mínima crítica, ens dona la sensació que es sent permanentment atacat. Cal recordar-li que, malgrat més de 10 anys de sequera, l’hàbitat natural de l’Europa a Tercera Divisió, és estar en els llocs capdavanters, o sigui que està fent el mínim que se li exigeix a l’entitat. Diu que està tranquil, però el seu llenguatge no verbal no diu pas això, ni tampoc els cops a la taula durant la roda de premsa.

El senyor Pedro Dólera, demana unió de tots els estaments del club, directiva, cos tècnic, jugadors i afició. Molt bé ens sembla perfecte, però segons es desprèn de les seves paraules, l’afició ha de ser d’una determinada manera, que és ser acrític total i animar a l’Europa sense parar. És a dir com si fos una secta, tots a seguir al líder, sense fer cap tipus de pregunta i/o objecció, una visió un xic totalitària no?

I finalment i arrel d’això últim. El senyor Pedro Dólera és l’últim que ens ha de dir com animem i com ha de comportar-se la penya. Li recordem, per si no ho té clar, que som socis i que podem dir i criticar el que vulguem ( amb respecte) i que per més que digui que cadascú és lliure d’opinar el que vulgui, a la roda de premsa no se’l va veure pas massa conciliador. Les seves expressions el traeixen.

18Dec/130

Calendari torcidenc 2014

El proper diumenge 22 de desembre posarem a la venda el calendari de la Torcida Escapulada de l’any 2014. Desprès de l’èxit de l’edició del 2013 hem decidit tornar-lo a confeccionar seguint el mateix criteri: fer memòria i pedagogia de la història de l’Europa a través de dotze fotografies repartides en dotze mesos.

Amb la intenció d’ajudar els seguidors escapulats hem afegit els partits que jugarà l’Europa el pròxim any 2014 que podran ser consultats de forma clara perquè estaran situats en una casella amb l’escut del club. Evidentment, només hi ha informats els partits de la lliga regular de la temporada 2013/2014 i la data de l’inici de la promoció d’ascens a 2a B.

De les dotze fotografies que s’hi poden trobar n’hi ha algunes que són poc conegudes per la majoria de socis de l’Europa i altres que segur que les indentifiquen ràpidament . El calendari té un preu de 8 euros i es pot comprar durant els partits que juga el club gracienc al Nou Sardenya. De totes formes, es pot reservar a través de l’email de la penya: informacio@torcidaescapulada.com

29Nov/130

Activitats al Nou Sardenya d'aquest cap de setmana

Posted by administrador

Aquest cap de setmana el Nou Sardenya acollirà diferents actes importants que requereix de la participació de la màxima gent possible. Ho detallem a continuació:

  • Recollida d'aliments pel Banc d'Aliments de la Parròquia de La Salut

Les famílies necessitades ens demanen la nostra ajuda per tal de cobrir les seves necessitats bàsiques alimentàries. La teva implicació/col·laboració pot contribuir a donar part de resposta a la realitat del seu dia a dia. La família europeísta i gracienca és una família implicada amb la societat. Els jugadors i jugadores dels seus equips, els seus entrenadors i entrenadores, els delegats i delegades, els socis i sòcies, els treballadors i treballadores, gent de Gràcia, segur que marcaran un 'gol' a les necessitats.

Podeu portar: llet, sucre, oli, arròs, llegums, cereals, galetes, llaunes de tonyina i/o sardines, pasta... implica't i col·labora!

Es pot fer l’entrega a l'estadi Nou Sardenya i al Camp de l'Àliga, els dies 30 de novembre i 1 de desembre, matí i tarda, per recollir les vostres donacions.

  • Presentació del Futbol Base i Escola de Futbol: diumenge 1 de desembre a les 10.30  del matí.

Us convidem a la presentació de l’Escola de Futbol i Futbol Base de l’Europa al Nou Sardenya. Veureu el present i futur del club.

Els drets dels infants, l'esforç i la solidaritat seran aspectes que estaran presents en l'acte.  La Torcida Escapulada hi serà present ajudant a aixecar la paraula SOLIDARITAT.

  • A les 12 hores el gran partit EUROPA-PALAMÓS de Tercera Divisió.

NO HI FALTEU!!!

6Nov/130

Revista "Ballesterer"

El passat diumenge durant l’enfrontament entre l’Europa i el Vilassar de Mar al Nou Sardenya vam estar parlant amb diferents periodistes de la revista austríaca Ballesterer. Aquesta publicació dedicada al món del futbol des de l’any 2000 està preparant un reportatge sobre l’Europa i sobre grups d’animació de clubs de futbol com la Torcida Escapulada.

Primer en parlar amb ells va ser el nostre president, Oleguer Olivé, que va explicar alguns aspectes socials que vinculen la Vila de Gràcia amb l’Europa i el fort sentiment que significa ser aficionat del club gracienc.  Xavier Vidal, vicepresident de la Torcida Escapulada i historiador del club, també els hi va donar detalls sobre els inicis de l’Europa.

La revista Ballesterer té una tirada d’unes 20.000 unitats que es distribueixen per Àustria i, també, per alguns punts de Suïssa i Alemanya.  Quan es publiqui l’article us ho informarem

4Sep/130

Trofeu Torcida Escapulada Àlex Delmàs

En l’assemblea ordinària de la Torcida Escapulada celebrada el dilluns 2 de setembre a l’Orfeó Gracienc es va prendre la decisió de canviar el nom del trofeu que entrega la penya al final de la temporada al millor jugador del C.E.Europa. A partir d’aquesta temporada el guardó es dirà: TROFEU TORCIDA ESCAPULADA ÀLEX DELMÀS.

El motiu del canvi de nom és per homenatjar de forma permanent a l’etern capità Àlex Delmàs que es va retirar del món del futbol el final de la temporada passada. D’aquesta forma volem agrair l’immensa tasca que ha realitzat tant a dins com a fora del camp en tots els anys que ha estat defensant la samarreta del C.E.Europa. Des de la Torcida Escapulada només podem dir coses positives d’una persona que sempre ens ha tractat de forma meravellosa i ens ha demostrat com estima el club gracienc.  Ens omple d’orgull poder tenir un trofeu que porti el nom d’un mite escapulat

De fet, l’Àlex Delmàs ha estat guanyador del trofeu en dues ocasions: la temporada 2008-2009 i 2011-2012

22May/130

Comunicat de les penyes del C.E.Europa

Les penyes del CE Europa, Agrupació Europeista, Grup Europeista Pep Rovira, Caliu Gracienc, Torcida Escapulada i el grup Arrels Europeistes, estem orgullosos de que el nostre Club, després de dotze anys, torni a lluitar per l’ascens a 2a B.

Han estat 12 anys de travessa pel desert, amb un descens a 1a Catalana inclòs, però enguany ens alegrem de tornar a lluitar per ascendir a la desitjada 2a B, categoria que per la nostra història, més que centenària del nostre Club, creiem que és la categoria que es mereix.

Que il·lusionant seria que enguany que celebrem el 50è aniversari de l’ascens a 2a divisió, coincidís amb un nou ascens, en aquest cas a la 2a B.

En aquests moments, a menys d’una setmana de tornar a jugar un play off d’ascens, aquest no ha de ser el nostre únic objectiu, sinó que cal ser ambiciosos i tenir com a objectiu l’ascens a 2a B.

Per tant i com diu el nostre himne, cridem tots junts per assolir l’ascens a 2a B,

EUROPA SEMPRE ENDAVANT!!!

Gràcia, maig de 2013

22May/130

Descomptes 50% per Europa - Arandina

Aquest diumenge a les 18h al Nou Sardenya l’EUROPA s’enfronta a l’ARANDINA en la primera elimintòria d’ascens a 2ª B. L’equip de la Vila de Gràcia necessita el suport de l’afició per pujar de categoria.

Hem d’omplir el Nou Sardenya!!!!

L’entrada general costa 12 euros, però tenim descomptes de 6 euros per tothom que en vulgui. Amb el descompte l’entrada només costa 6 EUROS!!!

Si voleu aquests descomptes envieu email a informacio@torcidaescapulada.com o per les xarxes social de Facebook o twitter. Properament, les següents entitats de Gràcia també disposaran  dels descomptes de 6 euros:

  • Orfeó Gracienc
  • Centre Moral de Gràcia
  • Cercle Catòlic
  • Federació de Colles de Sant Medir
  • Federació de la Festa Major de Gràcia
  • Lluisos de Gràcia

Vine a animar l’Europa!!! Volem ser de 2ª B!!!!!!!

13Dec/120

Calendaris de paret 2013

Queden només tres mesos per finalitzar els actes de celebració dels 10 anys de la Torcida Escapulada, per la qual cosa ho hem aprofitat per fer un calendari de paret per l’any 2013 on hi apareixen 12 fotografies (una fotografia per cada mes). En aquestes imatges s’hi mostren moments importants de la història de l’Europa com per exemple quan l’equip va estar tres temporades a la Primera Divisió, quan es va competir a la Segona Divisió o quan es van guanyar les dues Copes Catalunya contra el Barça.

El calendari es podrà comprar a partir d’aquest diumenge a la botiga de la Torcida Escapulada que estarà situada sota de la Tribuna del Nou Sardenya. El preu és de 8 euros, però hi ha l’oportunitat de fer-se soci de la penya i aconseguir el calendari per només 15 euros.

Una de les fotografies que apareixen al calendari Torcidenc

Esperem que aquest nou producte confeccionat per la penya més jove del club tingui molt d’èxit entre els socis de l’Europa.

També us recordem que la Torcida Escapulada, per tercer any consecutiu, confecciona calendaris de butxaca que els podeu sol·licitar gratuitament a la mateixa botiga.

14Nov/120

Campanya solidària

Aquest diumenge 18 de novembre es farà la presentació del futbol base i de l’Escola de Futbol del C.E.Europa al Nou Sardenya a partir de les 10:30h. L’acte d’enguany s’aprofitarà per fer una campanya de recollida d’aliments dirigida a persones amb més necessitat que posteriorment es repartiran a diverses entitats de la Vila de Gràcia i de la ciutat de Barcelona.

Tots sabem de les dificultats que estan passant moltes persones del nostre entorn degut a la crisi econòmica i social dels últims anys. Per aquest motius, des de la Torcida Escapulada demanem a tothom que col·labori en aquesta causa solidària convertint un petit gest amb una gran ajuda per les persones amb menys recursos.

L’entrega dels aliments de llarga durada (oli, sucre, llegums, pasta,arròs, etc) es podrà fer el mateix diumenge o durant tot el cap de setmana a les instal·lacions del C.E.Europa.